sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Täällä sitä vielä ollaan! Vanhuus ei tule yksin.

Olin nimittäin muistanut lipun päivämäärän väärin ja lähtömme onkin vasta huomenaamuna! Asia selvisi itselleni vasta kun yritin check-in:iä netin kautta.

Saimme siis aivan upean lisäpäivän täällä 17 asteen ihanassa täydessä auringonpaisteessa! Voi jukra. Ei ollenkaan hassumpi yllätys :)

Kerkisimme naapurikylään mahtaville kirpputoreillekin, jonne pääsemättömyyttä ehdin jo vähän "surrakin". Voi, että se oli hauskaa. D-vitamiinia ihon kautta imeskellen - takitta, pitkittä hihoitta! -tavaroita ihmetellen ja myyjien kanssa jutustelua yritellen vilahti pari tuntia ainakin aivan huomaamatta. Mikä parasta, vanhimmaisemme on nyt täysi-ikäinen ja jätimme pikkupoikamme hänen huostaansa tänne talolle. Mahtavaa luksusta saada samoilla kahdestaan (suomalaiselle) täydessä kevätkelissä aivan rauhassa!

Kiitollisena nyt vihdoin laitamme talon lähtökuntoon ja suuntaamme kuulemma lumettomaan Turkuun. Kyllä tällä tämänpäiväiselläkin valolla taas jonkin matkaa pötkii kohti Suomen kevättä.

Unohdukset ovat joskus aika mainioita. Nyt tuntuu siltä kuin olisimme varta vasten saaneet lisäpäivän, sen lämpimimmän aurinkopäivän koko kahden viikon lomamme aikana!

Ikä on ihan jees :)Tämä kuva on vähän viileämmästä päivästä joulun jälkeen. Silti taivas satumaisen sinisenä. Kuvassa kylämme lasten luistinrata, jolla aitoa jäätä koneellisesti tuotettuna. Luistelu tuntuu olevan kovasti suosiossa. Hurjan monessa kylässä ja kaupungissa on luistinrata ja lapset luistelevat ihan taitavasti!