perjantai 6. joulukuuta 2013

Oma pala Provencea Turussa

Etsin työhuonetta provencelais-nettipuodilleni Turkuun. Edullinen tila löytyi ja kun työhuoneessa on bonuksena vielä kaunis näyteikkunakin, työhuonesuunnitelmasta muodostuikin heti kättelyssä showroom/myymälä pikku-Provencelleni. Voilà! - ja yhtäkkiä onkin puodinpitoa edessä.

On ollut suunnattoman hauskaa laitella puotitilaa asetellen tuotteita esille ja nauttien kaikkien provencelaistuotteiden tuoksuista. Tuoksuviin puoteihin Ranskassa erityisesti juuri ihastuinkin ja sellaisen pidosta aloin joskus haaveilla. No, nyt sain sellaisen puodin pidettäväksi. Hoivaan suurella ilolla pientä palaa Provencea Turussa. Sinne on ihana kantaa tuliaisia matkoiltamme ja niin sulostuttaa myös muiden arkea - ja juhlaa.

Itse asiassa minulla on ollut niin hauskaa tämän puotiasian parissa, että en ollut edes huomannut, että seuraavaan Ranskaan lähtöön on vain pari viikkoa aikaa!  Normaalisti lasken viikkoja ja päiviä seuraavaan matkaan. Nyt odotus on mennyt varsin jouhevasti. Kiitos pikku-Provencen Turussa!

Tervetuloa kaikki tutustumaan La Petite Provenceen Mikaelin kirkon tienoolle osoitteeseen Puistokatu 18! Toivon ja uskon, että näistä tuoksuvista tuotteista on teillekin vähintään yhtä suurta iloa kuin minulle!

Maanantaista 9.12. lähtien pyrin pitämään puotia auki perhetilanteen mukaan jHs 4 päivää viikossa seuraavasti:
ti ja to klo 10-15
ke klo 8.30-15
pe klo 10-17.

Muutoin puoti on auki kun olen paikalla sekä sopimuksen mukaan, myös ryhmille ja iltaisin sekä lauantaisin. Tervetuloa!